U vrijeme kad nam nedostaju druženja s dragim osobama pokazivanje ljubavi porukama i poklonima postaju važniji način izražavanja osjećaja i izjavljivanja ljubavi no ikad. Svima koji na ovogodišnje Valentinovo traže način da izraze svoju ljubav na kreativan i simpatičan način pomaže Kraš prigodnom kampanjom #PodijeliLjubav.

Na stranici kras.hr postavljeno je virtualno Drvo ljubavi te je tako svima kojima nedostaje inspiracije u pisanju svojim simpatijama tvrtka pomogla pripremivši niz romantičnih poruka koje u samo nekoliko koraka svatko može poslati dragoj osobi.

Svaka je poruka slađa ako je prati i sladak poklon, a Krašev asortiman obogaćen je posebno pripremljenim izdanjima odabranih proizvoda. Najpoznatije Kraševe bombonijere, Bajadera i Griotte, za Valentinovo su odjenule prigodno ruho, a srcima su ukrašena i pakiranja mliječne Dorine i Dorine Noisette od 220 grama. Ljubitelji popularne Domaćice uživat će u ograničenom izdanju u kojima će pronaći omiljene kekse isključivo u obliku srca. Kupci u Kraševim trgovinama mogu pronaći i ekskluzivnu ponudu velikih etuija Prelomi s čokoladama Dorina Domaćica original i Dorina Domaćica tamna od 300 grama.

Udaljenost više ne predstavlja problem jer je Kraš pripremio i poseban paket za Valentinovo koji se sastoji od prigodnih Kraševih proizvoda i boce pjenušca, a moguće ga je naručiti putem platformi Glovo i Žuti klik te tako izravno poslati dragoj osobi kao slatko iznenađenje.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!