Kruno Mervar, dosadašnji direktor Lanca opskrbe za regiju Adriatic, početkom veljače preuzeo je funkciju Direktora planiranja u lancu opskrbe tvrtke Nestlé za Zonu Europa, Bliski Istok i Sjeverna Afrika (EMENA). Na značajnu funkciju u središnjici tvrtke Nestlé u švicarskom Veveyu Kruno Mervar prelazi nakon više od deset godina djelovanja na različitim pozicijama unutar Adriatic regije.

Ovim promaknućem Mervar je postao voditelj tima koji proizvodima iz 169 Nestlé tvornica pokriva 1,3 milijarde potrošača zone EMENA.

U deset godina provedenih u tvrtki Nestlé Adriatic, Kruno Mervar je uspostavio i razvio regionalnu infrastrukturu lanca opskrbe te je uspješno implementirao SAP sustav. Ujedno, on je prvi lokalni stručnjak imenovan na poziciju direktora Lanca opskrbe tvrtke Nestlé u regiji.

Alexey Tikhonov, dosadašnji Voditelj planiranja u lancu opskrbe konditorskog asortimana za Zonu EMENA, početkom veljače preuzeo je funkciju voditelja Lanca opskrbe i člana upravljačkog tima tvrtke Nestlé za Adriatic regiju.