BILLA-TOMSILAV-SPICEK-MASTERCHEFZa naše najvjernije kupce i one koji će to tek postati pripremili smo novu kampanju vjernosti.

Od 8. prosinca 2016. godine u Billa supermarketima pri svakoj kupovini kupci dobivaju više i obavljanjem uobičajene kupovine mogu ostvariti popust od 50% na program posuđa profesionalne kvalitete Michelangelo Pro Chef.

Kuhanje je tako “in” pa ova linija posuđa može biti i prekrasan dar pod božićnim drvcem za sve koji uživaju u kuhanju i isprobavanju novih recepata.

Kupovinu ovih visokokvalitetnih proizvoda preporučit će vam i poznati hrvatski kuhar Tomislav Špiček.

Iza imena Michelangelo stoji njemačka kvaliteta i tradicija u proizvodnji pribora za jelo. Napredna tehnologija, visokokvalitetni materijali te briga o svakom detalju olakšavaju pripremu svakog jela, a to su niti vodilje koje su pod okriljem Carl Schmidt Sohn GmbH omogućile brandu Michelangelo da postane jedan od vodećih brandova na njemačkom tržištu.

U ponudu smo uvrstili profesionalnu liniju lonaca od nehrđajućeg čelika i tava od kovanog aluminija pogodnih za sve vrste štednjaka i perive u perilici suđa.

Linija Michelangelo Pro Chef nalazi se u prodaji po redovnim cijenama, a kupci sakupljanjem naljepnica mogu osvojiti  popuste od 50%.

Od 8.12.2016. do 8.2.2017. prigodom obavljanja svakodnevne kupovine u Billa supermarketima za svakih potrošenih 25 kn ili kupovinom posebno označenih proizvoda dobivate naljepnicu.

Uz naljepnice moguće je ostvariti popust od 50% za kupovinu Michelangelo Pro Chef posuđa. Naljepnice se lijepe na kartice, a pravilno popunjene kartice mogu se do 28.2.2017. (ili do isteka zaliha) zamijeniti za popust.

Vrhunsku kvalitetu posuđa Michelangelo prati i jamstvo u trajanju od tri godine.

PROMO