HGK i ove godine nastavlja akciju “Kupujmo Hrvatsko” i “Vrijedne ruke” na kojoj će organizirati prigodne događaje i prodaju hrvatskih proizvoda, posebno proizvoda nosioca znakova “Izvorno Hrvatsko” i “Hrvatska kvaliteta”.

Ova manifestacija započela je u sklopu Projekta vizualnog označavanja proizvoda, a do danas je dobila razmjere sveobuhvatne nacionalne akcije s velikim gospodarskim i društvenim značenjem.

Njezin najširi cilj je nacionalna homogenizacija strateških gospodarskih interesa zemlje i podizanje nacionalne svijesti o vlastitim vrijednostima.

U sklopu akcije “Vrijedne ruke” Komora nastoji promovirati i sve one tvrtke, obrte, zadruge, udruge, OPG-e te pojedince koji svojim radom, znanjem i umijećem pridonose razvoju različitosti hrvatskoga gospodarstva, a istodobno ostvaruju dobrobit za sebe i svoju obitelj.

U gradu Zadru akcija će se održati po deseti put 24. lipnja (ponedjeljak) 2013. godine u trajanju od 18 sati do 23 sata na Obali kralja Petra Krešimira IV (Zadarska donja riva), na kojoj je najavljeno sudjelovanje 16 tvrtki iz Zadarske županije i preko 100 iz drugih krajeva Hrvatske. Akcija “Kupujmo hrvatsko” i “Vrijedne ruke” prepoznata je i prihvaćena kod svih naših građana.

Tome u prilog govore brojne ankete rađene na reprezentativnom uzorku, od kojih je posljednja pokazala kako je čak 96,5% građana čulo za akciju, a 92% ih podržava kupovinu hrvatskih proizvoda.

Hrvatske proizvode po promotivnim cijenama prodavat će estradne zvijezde, poznate osobe iz političkog i javnog života, te zadarski gospodarstvenici.

Pozivaju se svi građani da se pridruže i pogledaju ponudu kvalitetnih hrvatskih proizvoda na akcijama “Kupujmo hrvatsko” i “Vrijedne ruke” koje će tom prilikom moći kupiti po promotivnim cijenama te sudjelovati u velikom broju bogatih nagradnih igara. (Ezadar.hr)