Argeta – vodeći namaz u regiji

Brend Argeta postoji na tržištu već više od 50 godina, a široki asortiman proizvoda prisutan je u čak 20 zemalja.

U posljednjih pet godina započeo je iznimno brzi rast i danas Argeta zauzima prvo mjesto u kategoriji namaza u BiH, Sloveniji, Makedoniji i Kosovu, dok se na drugom mjestu nalazi u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Austriji i Švicarskoj.

Argetin asortiman uključuje pileću, pileću pikantnu, pileću jetrenu i pureću paštetu u mesnom dijelu te paštetu od tune, lososa i tune na sicilijanski način u ribljem dijelu asortimana. Pod imenom Argeta Junior nalaze se tri okusa namijenjena djeci – Original, Pizza i Super Tuna.

U kategoriji ribljih pašteta Argeta drži lidersku poziciju u Hrvatskoj jer potrošači prepoznaju kvalitetu i trud uložen u brend koji se etablirao u respektabilnog tržišnog igrača.

“Polako pomičemo standarde i utječemo na rast potrošnje ribljeg segmenta pašteta”, objašnjava Kristina Aralica, brend menadžerica Argete.

Paštete Argeta proizvedene su najsuvremenijom tehnologijom od pažljivo odabranih sirovina, svježih začina i najboljih dijelova kokošjeg mesa kod mesnih okusa te kvalitetne tunjevine kod ribljeg okusa.

Argeta se proizvodi u skladu s međunarodnim higijenskim standardima i sustavom HACCP koji osigurava najvišu razinu kvalitete proizvodnje sigurne hrane. Argeta paštete ne sadržavaju konzervanse, budući da se sterilnost i trajnost proizvoda postiže termičkom obradom. Zatvorena pašteta ima rok trajanja 2 godine.

Od 2011. godine uvoznik i distributer Argeta pašteta je Atlantic Trade d.o.o..