Lasta ponovno lansirala svoj najvažniji proizvod

Nakon što su na tržište plasirani primjerice čajni kolutići i keks Linđo, ovih dana na tržištu se pojavio i najjači Lastin adut - štrudla od smokava

Tvornica keksa i vafla Lasta Čapljina u stečaju do sada nije uspjela pronaći strateškog partnera, ali nastavlja s obnovom proizvodnog programa. Kako podsjeća portal biznisinfo.ba, Lasta je u listopadu prošle godine ponovno počela proizvoditi čajne kolutiće, a uslijedila je proizvodnja kokos keksa pa mješavine čajnih kolutića i kokos keksa.

Krajem prošle godine iz dijelom oživljenih pogona Laste stigli su i krem štapići, a početkom ove godine na tržište je plasiran još jedan brend – keks Linđo. Ovih dana na tržištu se pojavio i najjači Lastin adut – štrudla od smokava. Proizvod je već dostupan u trgovinama širom Bosne i Hercegovine. Željko Bokanović, voditelj proizvodnje, rekao je za Radiopostaju Čapljina, da je u Lasti trenutno stalno angažirano tridesetak radnika.

Na do sada tri raspisana javna natječaj Lasta nije uspjela naći strateškog partnera. Zadnje javno nadmetanje održano je 6. ožujka. Međutim, zaposlene ne napušta optimizam da će nakon oživljavanja proizvodnje uspjeti riješiti i taj krucijalni problem u borbi za opstanak tvornice.

Prethodni članakProljetno čišćenje: Potrošači koji znaju što hoće
Sljedeći članakFAO: Cijene hrane stabilne u ožujku