lero-sirupi-075-l-largeUz svoju postojanost na tržištu i tradiciju dugu već 40 godina u kojima stječe naklonost potrošača, brend Lero karakterizira i inovativnost.

Prateći suvremene trendove i želeći ponuditi potrošačima inovaciju u kategoriji voćnih sirupa Podravka je na tržište uvela nove okuse Lero sirupa: naranča & cimet, limun & menta, jagoda & vanilija te malina & jasmin.

Radi se o spoju postojećih, poznatih okusa koji su oplemenjeni dodatkom začina i začinskog bilja. Tako je voćni sirup okusa naranče postao aromatičan dodatkom  cimeta, jagoda je oplemenjena punoćom vanilije, okus maline nadopunjen je zanimljivom aromom jasmina, dok je okus limuna postao još više osvježavajući dodatkom mente.

Osim izvrsne kombinacije okusa, bitna karakteristika ovih sirupa je korištenje isključivo prirodnih boja i aroma. Posebnost sirupa naglašena je i ambalažom, naime, sirupi su pakirani u staklene boce zapremnine 0,75 l koje dizajnom ističu njihovu kvalitetu i stvaraju prepoznatljivost na polici.

Kombinacijom voćnih aroma te začina i začinskog bilja želimo pružiti novi doživljaj okusa osvježavajućih napitaka od voćnih sirupa, poručuju iz Podravke.