lidl-ldc-perusic-prezentacija-largeTrgovački lanac Lidl Hrvatska održao je 3. rujna u Perušiću “Dan otvorenih vrata” na kojem su predstavnici Lidla izložili planove vezane za otvaranje logističko-distributivnog centra te različita radna mjesta za koja su natječaji već u tijeku.

Događaju je prisustvovalo gotovo 500 osoba koje su izrazile želju za zaposlenjem u LDC-u Perušić što, zaključuju u Lidlu, najbolje govori o iznimno velikom interesu među građanima.

“Bilo je zaista lijepo vidjeti s kolikim su interesom i poštovanjem svi prisutni pratili prezentaciju Lidla u kojoj je objašnjeno što se od budućih zaposlenica i zaposlenika očekuje”, ali i što sve Lidl nudi u sklopu programa zapošljavanja”, navode iz tog diskontnog trgovačkog lanca.

Otvorenje logističko-distributivnog centra u poslovnoj zoni općine Perušić Lidl Hrvatska planira krajem ove kalendarske godine.

“LDC Perušić” bit će izveden na tri etaže, zadovoljavat će najzahtjevnije europske standarde u kontekstu robno-nabavne logistike, a ukupna površina zatvorenog skladišnog prostora i uredsko-administrativnih prostorija iznosit će 32.000 m2, uz pripadajuće parkiralište i pristupne rampe za ulaz i izlaz robe.

U izgradnju je uloženo nešto više od 180 milijuna kuna. Završetak radova predviđen je do kraja 2011., najvjerojatnije do početka prosinca.

Centar će opremati Lidlove trgovine od Kvarnera do Istre, te od Like do samog juga Dalmacije.