saponia_ljubav-bez-ijedne-mrlje-3Saponia je nedavno pokrenula kampanju “Ljubav bez ijedne mrlje”, kako bi predstavila novu liniju proizvoda Lifestyle.

Zaštitno lice kampanje je poznata voditeljica Antonija Stupar Jurkin, a slogan “Ljubav bez ijedne mrlje” na izrazito emotivan način ističe besprijekornost Saponijinih proizvoda.

Antonijin životni stil je dinamičan i moderan pa se Saponijini Lifestyle proizvodi, koji savršeno peru, čiste i mirišu, idealno uklapaju u njezin život. Osim učinkovitosti, proizvodi plijene i svojim atraktivnim izgledom u tiffany tonovima.

Linija proizvoda Lifestyle kreirana je za sve one koji vole uživati u lijepim stvarima i životu, a od života uzimaju samo najbolje.

Kolekcija je inspirirana modom, ljepotom, dizajnom i interijerima, hranom i putovanjima, a u proizvode je pretočeno sve ono što je kvalitetno, lijepo, moderno i novo. Pokušali smo pronaći ljepotu u svemu što nas okružuje i pretočiti u liniju Lifestyle.

Kada je riječ o liniji Lifestyle, posebna pozornost posvećena je razvoju kvalitetnih formulacija i atraktivnih mirisnih kreacija. Linija proizvoda Lifestyle obuhvaća Saponijine premium brendove – Faks helizim, Ornel, Nilu, Likvi, Arf i Bis.

saponia_ljubav-bez-ijedne-mrlje-2Saponia je vodeća hrvatska deterdžentsko-toaletna industrija s tradicijom dužom od 120 godina. Riječ je o kvaliteti kojoj kupci vjeruju, a o uspjehu tvrtke najbolje govore njezini proizvodi kao što su Faks Helizim, Ornel, Arf, Likvi, Nila, Kalodont ili Bis.

Oni su rezultat rada vrhunskih stručnjaka, a zanimljiva i hvalevrijedna informacija je da Saponia svoje proizvode nikada ne testira na životinjama.

PROMO