Manna širi asortiman proizvoda

U Manni su započeli i novi projekt smrznutih palačinki spremnih za konzumaciju za 1 minutu koje dolaze s tri različita nadjeva - prazne, čokolada i marelica

Pekarska industrija Manna prva je u Hrvatskoj početkom ove godine proizvela kroasan s dodatkom konopljinog brašna. U nastojanju da svoj kroasan učine još slasnijim za svoje potrošače u postojeći su recept dodali i konopljino brašno i tako iskoristili sve prednosti koje ova zdrava namirnica nudi. Konopljino brašno veliki je saveznik u uravnoteženoj prehrani zahvaljujući svojim nutritivnim vrijednostima jer je bogat izvor omega 3 masnih kiselina, omega 6 masnih kiselina, omega 9 masnih kiselina, a uz više od 200 poznatih kanabinoida u svom sastavu ima i vitamine i minerale te devet esencijalnih aminokiselina i vlakna.

Uz to, u Manni su započeli i novi projekt smrznutih palačinki spremnih za konzumaciju za 1 minutu koje dolaze s tri različita nadjeva – prazne, čokolada i marelica. Lansirali su i novo Lisnato tijesto u pakiranju od 400 g koje se može iskoristiti za spremanje raznih slastica te Lisnato tijesto s hrenovkom. Radi se o gotovim proizvodima koji su spremni za pečenje te ih je dovoljno samo odmrznuti i ispeći u pećnici.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakTommy mijenja vizualni identitet
Sljedeći članakSlane grickalice: Čips najviše na promociji, kokice najmanje