Njemački mliječni brend MEGGLE je prepoznao različite potrebe svojih potrošača te uz obećanje “The future tastes great”, odnosno “Budućnost ima odličan okus”, uveo inovaciju u proizvodnju. Prema originalnoj recepturi proizveo je MEGGLE Vegan liniju proizvoda koju u drugoj polovici studenog donosi na hrvatsko tržište. Cilj mu je odgovoriti na zahtjeve potrošača koji su sve osvješteniji te biraju proizvode i namirnice izvrsnog okusa i kvalitete nastale u održivoj proizvodnji, od sirovina biljnog porijekla, bez pojačivača okusa i konzervansa.

Osim što su vrhunske kvalitete, MEGGLE Vegan proizvodi pružaju prepoznatljiv MEGGLE užitak, a zadovoljit će one koji biraju posne namirnice, teže veganskoj, vegetarijanskoj i/ili plant-based prehrani.

Na hrvatskom će u drugoj polovici studenog na tržištu kupci moći pronaći četiri proizvoda iz nove MEGGLE Vegan linije, a to su popularni namaz MEGGLE Vegan Alpinesse, koji je zadržao 100% okus poznatog Alpinessea, kao i njegovu savršenu mazivost čak i kada se konzumira direktno iz hladnjaka. Uz njega, na policama trgovina diljem Hrvatske, kupci će moći kupiti i MEGGLE Premium Vegan namaz koji je u cijelosti napravljen je od pomno biranih sastojaka – ulja repice, kokosovog te shea ulja, bez konzervansa, pojačivača okusa i ulja palmine repice. Fantastičan je za mazanje na kruh ili pecivo, kao i za pečenje.

U novoj liniji će se naći i MEGGLE Vegan kruh, koji je plant-based kao i ostali proizvodi u liniji, a dostupan će biti u dva okusa – mediteranskog bilja i češnjaka.

MEGGLE Vegan linija proizvoda ima “V” – oznaku “European Vegetarian Union” koja garantira da proizvodi s ovom oznakom sadrže manje od 0,1% neveganskih i nevegetarijanskih sastojaka kroz sve faze proizvodnje, prerade i distribucije, što je i svjetski standard. MEGGLE Vegan proizvodi su zdravi i ukusni kao i proizvodi standardne MEGGLE linije proizvoda.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!