Tržišne komunikacijePromocijeMetro Extra na Film Food Festivalu

Metro Extra na Film Food Festivalu

Metro Hrvatska je u utorak, 4. listopada, na Metro Extra događanju okupio više od 500 malih i srednjih poduzetnika kako bi proslavili uspješan završetak ljetne sezone 2022. U bajkovitom okruženju Parka Zrinjevac u sklopu Film Food Festivala, Metro je uz degustaciju jedinstvenih specijaliteta koje su pripremili vrhunski chefovi, predstavio nova EXTRA rješenja za još uspješnije poslovanje svojih kupaca.

Okupljeni su mogli degustirati specijalitete koje su pripremili vrhunski hrvatski chefovi Matija Bregeš, glavni chef restorana Baltazar 2.0 i Tibor Valinčić, chef restorana Dubravkin put. Također, Metro je malim i srednjim poduzetnicima predstavio proizvode hrvatskih proizvođača kao što su Orehovec, Premium tartufi, Pisinium, Pelagos, Soline klice, Mljekara Latus i mnoge druge.

“Iznimno nam je drago što smo uz ovako veliki broj svojih kupaca i partnera mogli proslaviti uspješan završetak još jedne ljetne sezone. Nakon dva Extra događanja koje smo organizirali tijekom travnja kako bismo obilježili njen početak, sada smo se u opuštenoj atmosferi Food Film Festivala osvrnuli na rekordne rezultate protekle sezone. Metro nastavlja biti partner HoReCa sektoru i prvi izbor u pružanju profesionalne podrške koju ovaj sektor treba i zaslužuje”, izjavio je Igor Kotaran, direktor marketinga tvrtke Metro Hrvatska.

Metro je u Hrvatskoj počeo poslovati krajem 2001. godine otvorenjem prvoga veleprodajnog centra na zagrebačkom Jankomiru. Danas posluje s ukupno deset veleprodajnih centara u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Zadru, Osijeku, Puli, Varaždinu, Poreču i Dubrovniku. Nakon više od dvadeset godina poslovanja u Hrvatskoj, Metro se pozicionirao kao lider na HoReCa tržištu na kojemu opslužuje 24 tisuće kupaca, što čini oko 30 posto potreba tog tržišta. Uz kupce iz HoReCa sektora, Metro je usmjeren prema malim trgovcima te malim i srednjim poduzetnicima.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

Pogledajte u budućnost financija na prvom Finance Weekendu

Finance Weekend će se baviti ključnim temama koje oblikuju budućnost financija Godinu dana prije punoljetnosti, po prvi puta u Rovinju na Weekendu.17, dolaze nam i...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...