Metro: Pod brendom Aro više od 700 proizvoda

Trgovački lanac Metro Cash & Carry sredinom je listopada pokrenuo novu tromjesečnu kampanju predstavljanja robne marke Aro s namjerom da se potrošači bolje upoznaju s kvalitetom i povoljnim  cijenama palete proizvoda okupljenih pod krovnom trgovačkom markom.

Aro je vlastita robna marka Metroa koja broji više od 700 proizvoda namijenjenih profesionalnim kupcima iz sektora trgovine za daljnju prodaju krajnjim  potrošačima, ali i ugostiteljima za kvalitetno i profesionalno pripremanje hrane.

Ovi proizvodi pokrivaju dnevne potrebe, kroz sve prehrambene i pojedine neprehrambene odjele uz, kako ističu u Metrou, jedinstvenu prodajnu koncepciju: svi proizvodi za dnevne potrebe, najniža cijena na tržištu za dobru kvalitetu, veličine pakovanja odgovaraju potrebama profesionalnih kupaca.

“Kako bi povećali svjesnost o kvaliteti i povoljnoj kupnji Aro proizvoda kod naših profesionalnih kupaca, ali i krajnjih potrošača, tvrtka je krenula s nacionalnom kampanjom promoviranja Aro robne marke”, kaže se u priopćenju.

Kampanja obuhvaća različite medije pa se tako koncem rujna krenulo s vanjskim oglašavanjem na billboardima uz prometnice, a početkom listopada Aro proizvodi prisutni su i na televiziji, radiju, tiskanim medijima, uz stalnu dostupnost na internetskoj stranici www.aro.hr.

Iz Metroa ističu kako je započeta kampanja ujedno i podrška nezavisnim trgovcima okupljenim u lanac „Moj dućan“ kojima Metro omogućuje posebne uvjete nabave i snažnu promotivnu podršku, s ciljem poboljšanja njihove ponude prema krajnjim potrošačima i povećanjem konkurentnosti na tržištu.

Prethodni članakWeb::Strategija – Tu se postavljaju trendovi!
Sljedeći članakŽitozajednica: Kruh neće poskupjeti ako se trgovci odreknu visokih marža