Mikado brand prepoznaje 86 posto Hrvata

Zvečevo, drugi najveći domaći proizvođač konditorskih proizvoda, prema istraživanju tržišta koje je tvrtka provela tijekom prvih šest mjeseci tekuće godine na slučajnom uzorku od 437 građana iz cijele Hrvatske, bilježi snažan rast prepoznatljivosti.

Tako su povjerenje i kvaliteta glavne značajke po kojima ovu industriju konditorskih proizvoda i jakih alkoholnih pića percipiraju potrošači. Očekivano, najveću prepoznatljivost brenda nosi Mikado s visokih 86 posto, a u stopu ga slijede Seka i Braco s 47 posto te čokoladni bar Mond s 27 posto prepoznatljivosti.

“Drago nam je da potrošači prepoznaju kvalitetu naših proizvoda jer to je potvrda ispravnosti naše dugogodišnje orijentacije na kvalitetu. Jedina smo konditorska industrija na našem području koja u mliječnim čokoladama koristi svježe kondenzirano mlijeko i jedna od rijetkih koja uvozi zrno kakaovca iz Afrike i tu ga prži i prerađuje. Ključ naše kvalitete je kontrola cjelokupnog procesa proizvodnje – od zrna kakaovca do gotove čokolade”, istaknuo je Marko Alvir, direktor investicija, razvoja i kontrole u Zvečevu. (Profitiraj.hr)