Tržišne komunikacijeMilka čokoladi Best Buy Award

Milka čokoladi Best Buy Award

U Best Buy Award istraživanju tržišta za godinu 2012./2013. brend Milka je osvojio najveći broj glasova hrvatskih potrošača u kategoriji “Čokolada”.

U ovom istraživanju mjerilo se iskustvo i zadovoljstvo hrvatskih građana omjerom cijene i kvalitete različitih proizvoda i usluga, uključujući i kategoriju čokolade.

Istraživanje tržišta Best Buy Award 2012./2013. provedeno je na nacionalno reprezentativnom uzorku za Republiku Hrvatsku po metodi DEEPMA – CATI – Best Buy Award, švicarske kuće Icertas (International Certification Association). Istraživanje je u Hrvatskoj provedeno od strane Centra za istraživanje tržišta GfK.

Ispitanicima u ovom istraživanju odgovori nisu bili sugerirani te su oni sami mogli slobodno navoditi tržišna imena čokolada za koje smatraju da po njihovom iskustvu i mišljenju na hrvatskom tržištu nude najbolji omjer cijene i kvalitete, navodi se u priopćenju Icertasa.

Najnovije objave

dm Zadar jump održat će se u subotu 27. srpnja

Najmasovniji skok u more nastavlja tradiciju dobre zabave i pomaganja zajednici Petnaesti skok sa zadarske rive, dm Zadar jump, održat će se u subotu 27....

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...