Prateći svjetske trendove i usredotočujući se na vrijednost kupaca, u Studencu su osmislili “Moj Studenac”, novi program vjernosti u obliku suvremene mobilne aplikacije koji kupcima donosi vrijednost za vjernost. Besplatna aplikacija, dostupna za Android i iOS, kupcima tako pruža jedinstven doživljaj svakodnevne kupnje u Studencu, uz mnogobrojne pogodnosti koje će biti osmišljene prema njihovim navikama te tako donijeti veću vrijednost za njihovu lojalnost.

Korištenje aplikacijom iznimno je jednostavno, potrebno je proći postupak registracije, pri svakoj kupnji u Studencu pokazati i skenirati aplikaciju te tako skupljati bodove unutar aplikacije i koristiti se njima za popuste na odabrane proizvode ili pak na cjelokupan iznos računa. Jedna potrošena kuna donosi dva boda, a prva dva mjeseca bodovi se udvostručuju, tako da dva boda vrijede čak četiri. Redovitim korištenjem aplikacije Studenac kreira personalizirane kupone prilagođene svakom kupcu, a priprema im i posebna iznenađenja.

U aplikaciji je moguće prelistati i aktualne tjedne kataloge Studenca te pronaći najbližu prodavaonicu Studenca, provjeriti radno vrijeme i obaviti kupnju, a tu je i inspirativni kulinarski kutak s video receptima za pripremu ukusnih jela. Također, kupci u svakom trenutku mogu pratiti svoju potrošnju i koristiti se skupljenim bodovima prema potrebama i željama te ih tako mogu prebaciti bliskim osobama ili pak učiniti dobro djelo i darovati ih nekoj od odabranih neprofitnih organizacija s kojima Studenac surađuje na projektu.

Kao jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj, ujedno i lanac s najvećom mrežom prodavaonica, Studenac nastavlja raditi na uvođenju novih i unapređenju postojećih aktivnosti kako bi potvrdio status najboljeg izbora u svakom susjedstvu u kojem je prisutan i onoga koji odgovara na potrebe svojih kupaca kada trebaju “i sitno i bitno”.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!