Internetska stranica Nabava.net danas slavi 12. godinu postojanja, a obljetnica se obilježava rebrandingom u vidu novog logotipa i slogana, objavili su iz Nabava.net-a.

“Novi slogan, za koji mislimo da dobro opisuje svrhu naših stranica glasi: ‘Gdje pametna kupnja započinje’, a uz novi logotip nadamo se da će stranice biti još prepoznatljivije širem krugu posjetitelja”, navode iz Nabava.net-a.

Nabava.net su specijalizirane stranice koje od 2001. godine na jednom mjestu prikazuju ponudu proizvoda na hrvatskom tržištu s ciljem da kroz sveobuhvatni komparativni prikaz ponude olakšaju korisnicima kupnju.

Omogućavaju napredno uspoređivanje, pregledavanje i pretraživanje artikala velikog broja trgovina. S nekoliko klikova posjetitelji mogu pronaći proizvode koji ih zanimaju te gdje ih mogu kupiti po najnižim cijenama. Uzimajući u obzir trenutnu ekonomsku situaciju, navode iz Nabava.net-a, vjerujemo da smo iznimno koristan servis građanima Hrvatske.

Trenutno stranice pretražuju više od 300 tisuća artikala čije se cijene osvježavaju više puta dnevno, prikazuju proizvode od preko 440 proizvođača raspoređenih u više od 150 kategorija.

U proteklom periodu na stranici se puno radilo na povećanju spektra ponude koji se prikazuje pa se tako odnedavno uz kompletno popunjene kućanske aparate prikazuje i oprema namijenjenu za djecu i bebe, a u planu je daljnje širenje kategorija, ističe se u priopćenju.