U nesvakidašnjoj kampanji pod nazivom “Odvojite dio jutra za sebe” Nescafé će građane Zagreba, Splita, Zadra i Osijeka tijekom ožujka razveseliti s više od 100.000 šalica kave.

Kampanja je potaknuta istraživanjima navika ljubitelja kave, koja su pokazala kako su osnovni motivi za ispijanje kave razbuđivanje, pokretanje i podizanje raspoloženja.

Stoga je Nescafé Classic odlučio iznenaditi Hrvate kavom i omogućiti im jutarnji trenutak uživanja u omiljenom napitku, na njihovom putu do posla ili pri obavljanju dnevnih aktivnosti.

Daniel Bilić, poznati hrvatski radijski voditelj, podržao je kampanju: “Za razliku od većine ljudi, moj radni dan započinje u 5 sati ujutro. Zbog toga je za mene jutro bez kave kao radio bez glazbe.”

Nescafé timovi će tako tijekom kampanje patrolirati na frekventnim lokacijama te tramvajskim i autobusnim stajalištima i dijeliti građanima kavu.

One najbudnije će nagraditi crvenim šalicama, kavom za pripremu kod kuće ili besplatnom vožnjom taxijem do željenog odredišta, uz šalicu Nescafé Classic kave.

Za informacije o lokacijama Nescafé timova potrebno je posjetiti Facebook stranicu.

PROMO