26.6 C
Zagreb
Četvrtak, 25. srpnja 2024., 21:41
VijestiKarijereNino Beneta imenovan menadžerom za licencne proizvode Molson Coorsa za Rusiju i...

Nino Beneta imenovan menadžerom za licencne proizvode Molson Coorsa za Rusiju i Ukrajinu

Nino Beneta je imenovan generalnim menadžerom za licencne proizvode Molson Coorsa za Rusiju i Ukrajinu, izvijestili su iz Zagrebačke pivovare koja posluje u te sklopu američko-kanadske pivarske grupacije.

Na toj poziciji Beneta će biti odgovoran za cjelokupan portfelj licencnih Molson Coorsovih brendova koji se pune putem kompanije partnera Anheuser-Busch InBeva, ponajprije brenda Staropramen čija prodaja u Rusiji i Ukrajini doseže gotovo milijun hektolitara.

Uspješna karijera Nina Benete vrlo se brzo razvijala te je do najnovijeg imenovanja obnašao više dužnosti unutar organizacije. Timu Zagrebačke pivovare priključio se 2007. godine u sklopu programa pripravnika u menadžmentu, nakon čega je preuzeo poziciju mlađeg menadžera za globalni program komercijalne izvrsnosti.

Godine 2009. promoviran je na mjesto trade marketing menadžera za premium brendove. Ubrzo slijede daljnja napredovanja, na pozicije marketinškog menadžera za istraživanje tržišta, inovacije i zakup medija, marketinškog menadžera za evente i sponzorstva te BiH marketing, a 2011. na poziciju menadžera ključnih kupaca u maloprodaji.

Do ovog imenovanja Nino Beneta obnašao je dužnost menadžera veleprodaje za Velpro i Roto Dinamic, na koju je imenovan u ožujku ove godine.

Nino Beneta na novoj poziciji izravno će odgovarati CEO-u Molson Coors Internationala za globalne licence Brettu Vyeu.

Najnovije objave

Nestlé u prvom polugodištu bilježi organski rast od 2,1%

Kompanija Nestlé objavila je financijske rezultate za prvih šest mjeseci 2024. godine. Organski rast iznosi 2,1% od čega 0,1% dolazi iz realne interne stope rasta...

izlog

50 years of UNCONDITIONAL LOVE

UNCONDITIONAL slavi 50 godina izvrsnosti u industriji kućnih ljubimaca S ponosom objavljujemo da je UNCONDITIONAL, pionir u industriji kućnih ljubimaca, proslavio svoju zlatnu obljetnicu -...