argeta-delightNamazi iz nove linije proizvoda Argeta Delight dolaze u tri različita okusa uz 30% manji udio soli i masti te ne sadrže aditive.

Potrošači su sve osvješteniji pa pridaju sve veću pozornost tome što konzumiraju i kakve će proizvode odabrati. Sve više ljudi kupuje hranu bez umjetnih dodataka i sve više paze na prehrambenu vrijednost proizvoda.

Argeta sa svojom novom linijom Argeta Delight nudi lagani namaz s 30% manjim udjelom soli i masti i bez ikakvih aditiva, a opet tako odličnog okusa. “Argeta Delight dokazuje da namaz može biti odličan i uz smanjeni udio soli i masti”, ističu iz proizvođača.

Novi namazi dostupni su u tri različita okusa: kokošji, pureći i od tune. Pripremljeni su po posebnoj recepturi kojom se kombiniraju najbolji komadi mesa i odabrani začini kako bi se dobila prvoklasna delikatesa.

“Važno je da mi, kao proizvođači hrane, ponudimo kvalitetne proizvode koji su dobrog okusa, prirodni i jednostavni za upotrebu. Argeti nije svejedno što će ponuditi potrošačima pa se stoga uvijek trudimo da to bude samo najbolje i redovitim novinama u ponudi nastojimo pridonijeti njihovoj dobrobiti. Ovaj put potrošačima nudimo novu liniju namaza koja je u skladu s trendovima u prehrani, a osvaja sjajnim okusom”, izjavio je Enzo Smrekar, viši izvršni direktor programa Delikatesni namazi u Atlantic Grupi i član uprave Droge Kolinske d.d.