Nove tehnologije u Avenue Mallu

Rođendanski tjedan u Avenue Mallu nastavljen je u istom tonu i u srijedu 02.09. koja je bila rezervirana za  dan multimedije.

Svi zaljubljenici najnovijih tehnologija uživali su u programu i prigodnim popustima koje je sa svojim partnerima organizirao slavljenik.

Mladi i oni koji se tako osjećaju su odmah pri ulazu u centar u organizaciji Playstationa imali priliku isprobati razne igrice na PS3 konzoli, između ostaloga i Buzz Hrvatska kviz koji je u potpunosti lokaliziran na hrvatski jezik. Malo kasnije su svoju vještinu mogli isprobati u turniru na Nintendo WII konzoli koji je organizirao Algoritam. Osim sudjelovanja na turniru posjetitelji su mogli i neobavezno zaigrati razne igrice poput bacanja frizbija, vožnje vodenim skuterima, stolnog tenisa, košarke i kuglanja, a na raspolaganju im je bio i novi Wii Motion plus dodatak.

Za sve koji vole napredne načine komunikacije i vjerno prate trendove mobilnih uređaja, Tele2 je ponudio 20% popusta na svu dodatnu opremu za mobitele a Sony je organizirao promociju najnovijih Sony Ericsson telefona, također uz nezaobilazni popust.

Raznovrstan TV programa T-Centar je predstavio MAXtv uslugu a svi novi korisnici dobili su prigodan poklon.

Najviše zanimanja privukao je Samsung mobilni showroom ispred centra u kojem su svi znatiželjnici isprobali nove proizvode i uživali u prigodnom programu.

Prostor za promociju svog djelovanja i jučer su dobile različite Udruge, pa se osim Rotor–a, predstavila i Otvorena računalna radionica koja redovito prikuplja, obnavlja, donira i reciklira računala s ciljem sprečavanja zagađivanja okoline.