milena-shipkovenska-loreal-adriaMilena Shipkovenska imenovana je voditeljicom ljudskih potencijala, dok je Jan Jilek postao direktor marketinga divizije robe široke potrošnje

Milena Shipkovenska preuzima odjel ljudskih potencijala (Human Resources – HR) L’Oreala Adria te na tom mjestu zamjenjuje dugogodišnju direktoricu Karmen Simoni. Shipkovenska je veći dio svoje profesionalne karijere provela u Grupi L’Oreal, već 11 godina.

Godine 2001. pridružila se marketinškom timu L’Orealove divizije robe široke potrošnje u tzv. ZECO zoni (zaduženoj za tržišta jugoistočne Europe) smještenoj u Parizu, gdje je provela četiri godine.

Godine 2004. odlazi na poziciju Group product managera za L’Oreal Paris, Garnier i Maybelline u Srbiji i Bugarskoj, a 2007. prelazi na novu funkciju, postaje direktorica ljudskih potencijala L’Oreala Srbija i L’Oreala Bugarska.

Nakon uspješne implementacije mnogih HR projekata u tim zemljama od 1. travnja ove godine svom dosadašnjem uspjehu pridodat će i zemlje Adria regije (Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina).

jan-jilek-loreal-adriaU ožujku 2012. Jan Jilek službeno je preuzeo poziciju direktora marketinga divizije robe široke potrošnje za brendove L’Oreal Paris, Garnier i Maybelline NY u L’Orealu Adria.

Na tom mjestu zamijenio je dosadašnju direktoricu Ewu Milczarek Vaubourg.

Jan Jilek diplomirao je ekonomiju, a u Grupi L’Oreal je od 2002. godine kada je započeo karijeru kao junior product manager u L’Orealu Češka u diviziji robe široke potrošnje (L’Oreal Paris, Garnier i Maybelline NY).

Tijekom naredne četiri godine napredovao je do pozicije marketing managera iste divizije. U 2008. godini postaje komercijalni direktor u L’Orealu Češka te se na toj poziciji nalazi sve do nedavnog prijelaza u L’Oreal Adria na mjesto direktora marketinga divizije robe široke potrošnje Adria regije. (www.maksihr.com)