Novi dizajn i pakiranje marinirane piletine Cekin

MAP pakiranje u kojem dolaze Marinato Grill, Filetino i Marinato Kids ražnjići dodatno čuva zdravstvenu ispravnost ukusnih pilećih proizvoda i produljuje trajnost proizvoda na osam dana uz zadržanu beskompromisnu svježinu

Cekin piletina od sada je dostupna u novom dizajnu i još funkcionalnijem pakiranju. MAP pakiranje u kojem dolaze Marinato Grill, Filetino i Marinato Kids ražnjići dodatno čuva zdravstvenu ispravnost ukusnih pilećih proizvoda i produljuje trajnost proizvoda na osam dana uz zadržanu beskompromisnu svježinu.

U novom će dizajnu pakiranja uživati svi kupci, a posebno će razveseliti one najmlađe. Marinato Grill donosi čitav asortiman pilećih prsa, filea zabatka, bataka, mini filea, ražnjića i krilca unaprijed pripremljenih u gurmanskim marinadama koje su dostupne u različitim varijantama okusa i ljutine.

Filetino i Marinato Kids ražnjići bogati su proteinima i vlaknima, a sadrže smanjeni udio soli i masnoća pa su ujedno i nositelji jamstvenog žiga “ŽIVJETI ZDRAVO” Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i idealan odabir za pripremu kvalitetnih obroka. Da su Marinato Kids ražnjići odlični za praktičan ručak ili večeru za mališane i nutritivno vrijedan obrok, potvrđuje i oznaka “Odabrale mame”.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakJuicy KIDS vitaminožderi
Sljedeći članakVaraždinska KOKA imenovala nove članove Uprave i Nadzornog odbora