Kvartovska trgovina na 500 kvadratnih metara kupcima će ponuditi asortiman od 5000 artikala

Trgovački lanac Mercator-H otvorio je danas iznova izgrađeni market u velikogoričkom Kurilovcu. Riječ je o prodajnom prostoru veličine 500 četvornih metara u čijoj će se ponudi nalazi oko 5000 artikala koji zadovoljavaju sve potrebe jedne susjedske trgovine, s posebnim naglaskom na voće i povrće, pekarske proizvode i odabir asortimana sve za dom, izvijestili su iz tvrtke.

Novi market svečano su otvorili Samo Gorjup, predsjednik Uprave Mercatora-H, Dražen Barišić, gradonačelnik Velike Gorice, i Ivica Župetić, pomoćnik Izvršnog direktora za nekretninske projekte Mercator Grupe.

“Prateći europske trendove započinjemo s valom otvaranja malih formata Mercator trgovina u kojima prilagođavamo ponudu i specifičnim potrebama lokalne zajednice. Market u Kurilovcu treba funkcionirati baš kao jedna susjedska trgovina u kojoj je atmosfera topla, ponuda široka, a cijene povoljne”, istaknuo je Samo Gorjup otvarajući novi market.

Gradonačelnik Barišić je naglasio kako se od samog dolaska u Hrvatsku Mercator i Velika Gorica razvijaju zajedno.

“Rado pružamo podršku poslovnim partnerima koji na lokalnoj razini unapređuju svoje poslovanje. Suradnja s lokalnim izvođačima i svako zadržavanje radnih mjesta u ovim teškim gospodarskim uvjetima i u vrijeme recesije kao gradonačelnik pozdravljam s velikim zadovoljstvom”, kazao je Barišić.