piko-sa-sirom-400gPIK Vrbovec predstavlja novinu u ponudi brenda PIKO koji je od sada dostupan u još jednom novom okusu koji će zasigurno ispuniti očekivanja i onih najzahtjevnijih PIKOljubaca.

Dodatna je novost da se već narezani PIKO sa sirom može pronaći na policama svih trgovina. PIK naresci čine pripremu ukusnih sendviča i ostalih delicija jednostavnom, brzom i vrlo zabavnom.

Svi ljubitelji PIKO parizera i sira, zasigurno će se oduševiti harmoničnom kombinacijom nježnog PIKO okusa spojenog s aromatičnim dimljenim sirom.

Novi okus PIKO parizera sa sirom očarat će istinske gurmane te upotpuniti svaku malu, no isto tako i veliku proslavu ili druženje.

Brojne su mogućnosti kombiniranja novog PIKO parizera sa sirom, vaša mašta i kreativnost jedina su granica. Uz dodatak povrća, narezane rajčice ili pak svježih krastavaca, namazima od sira ili kao samostalan mesni obrok, PIKO sa sirom ubrzo će postati vaš omiljen izbor u svakoj prilici.

Nije manje važno znati niti da Piko sa sirom ne sadrži gluten i soju pa je kvalitetan odabir za sve osobe koje pažljivo sastavljaju svoje jelovnike.