Novi slatki okusi iz Leda

Za ukusan, brz i jednostavan obrok iz Leda stižu nove ideje – Kukuruzne Ledolette sa sirom i kolač s marelicom. Novi su to Ledo proizvodi od tijesta koji upotpunjuju široku ponudu smrznutih proizvoda našeg najvećeg proizvođača sladoleda i smrznute hrane.

Kukuruzne Ledolette sa sirom pružaju puni okus hrskavog, toplog kukuruznog tijesta i slasnog nadjeva od svježeg i topljenog sira. Nove Ledolette se jednostavno i brzo pripremaju i predstavljaju ukusan obrok za svaki stol, u svakom trenutku i svakoj prilici. Uz nove Ledolette, u ponudi su poznati okusi, Ledolette od marelice i kakao kreme.
Ledolette su dostupne u pakiranju od 500 g.

kolac-s-marelicom-200Osim Ledoletta, najiskusnije poznavatelje slastica zasigurno će zadovoljiti novi Ledo Kolač s marelicom i bogatom kremom od vanilije. Nova slastica je spravljena od kvasnog lisnatog tijesta, nadjevena bogatom kremom od vanilije i polovicom sočne marelice, i već nakon 20 minuta pečenja spreman je za serviranje. Tradicija i autentična receptura naših baka te pun i bogat okus novog Kolača s marelicom oduševit će sve sladokusce.
Ledo Kolač s marelicom dostupan je u pakiranju od 520g.