dr-oetker-ancel-triolets-100gDr. Oetker je hrvatskim potrošačima predstavio nove proizvode u svojoj ponudi, jedinstvene hrskave Ancel grickalice proizvedene prema originalnoj tradicionalnoj francuskoj recepturi.

Neodoljive Ancel grickalice svojim su prirodnim sastojcima, bez aditiva i konzervansa, zdrav zalogaj, slanog hrskavog okusa koji jamči užitak i zabavu za cijelo društvo.

Na svakom mjestu, u svako vrijeme, Dr. Oetker Ancel grickalice atmosferu će učiniti još zabavnijom i opuštenijom.

Dr. Oetker Ancel grickalice proizvode se isključivo iz prirodnih sastojaka – brašna, suncokretovog ulja, soli, ječma, kvasca, a jedna vrsta obogaćena je još i sezamom i makom.

Ne sadrže nikakve aditive niti bojila, a zbog svog prirodnog sastava imaju i vrlo nizak udio masnoća, što će zasigurno osvojiti brojne potrošače koji sada mogu bezbrižno uživati u slanim grickalicama.

U asortimanu Dr. Oetker Ancel grickalica nalaze se Jumbo pereci, srednji i mini pereci, Triolets sa sezamom i makom, Snack – Time Mix, Branchettes štapići, slani štapići te Cocktail Mix štapića, pereca i trioleta.

Dr. Oetker Ancel grickalice, namijenjene svima, svojom će kvalitetom, jedinstvenom prirodnom recepturom te atraktivnim zelenim pakiranjima zasigurno postati omiljeni dio rođendanskih proslava, zabava i putovanja.

Dr. Oetker Ancel grickalice mogu se pronaći u trgovinama po preporučenoj MPC od:
Dr. Oetker Ancel Jumbo pereci 16,50 kn
Dr. Oetker Ancel Slani štapići 6,60 kn
Dr. Oetker Ancel Triolets 5,99 kn
Dr. Oetker Ancel Cocktail Mix 7,99 kn