Organizacijski odbor PRO.PR konferencije danas je objavio program 12. međunarodne konferencije za odnose s javnošću koja će se od 26. do 29. ožujka sljedeće godine održavati u Olimpijskom hotelu Holiday Inn u Sarajevu.

I dvanaesto izdanje konferencije okupit će, kao i do sada, vodeće regionalne i svjetske stručnjake za komunikacijski menadžment koji će podijeliti svoja bogata znanja i iskustva, a očekuje se da će i ove godine konferencija izazvati zapaženu pozornost regionalnih medija. U sklopu PRO.PR konferencije održat će se 13 predavanja i tri panel diskusije.

Neki od predavača na ovogodišnjoj konferenciji su Zehra Gungor, predsjednica Međunarodnog udruženja za odnose s javnošću za 2014. godinu (IPRA), zatim savjetnik za borbu protiv prijevara i sigurnost pri Europskoj komisiji Alessandro Buttice, direktor komunikacija Coca-Cole za Europu Sandro Baričević, direktorica korporativnih komunikacija u Unicredit banci BIH Selma Riđanović Kenović, voditelj odnosa s javnošću u Ikei Igor Štefanac, izvršni direktor za komunikaciju u Vladi Ujedinjenog Kraljevstva Alex Aiken, voditelj odnosa s javnošću EXIT festivala Nemanja Milenković, direktor Leo Burnett Srbija Miša Lukić i drugi.

Panel diskusije će moderirati Elvis Mujanović (Deutsche Gesselschaft fϋr Zussamenarbeit), Richard Linning (Sveučilište u Sjevernoj Karolini, SAD) te Ekrem Dupanović, ugledni sarajevski novinar i urednik portala Media Marketing, a pridružit će im se renomirani stručnjaci iz područja medija, lokalne uprave, korporacija i nevladinih organizacija.

U sklopu konferencije održat će se i dodjela priznanja za doprinos razvoju struke odnosa s javnošću, PRO.PR Awards, koja su utemeljena povodom obilježavanja desete obljetnice PRO.PR konferencije, 2012. godine.