Od naše obitelji za Vašu – neodoljive blagdanske slastice s Pan-pek potpisom

Glavna zvijezda svakog blagdanskog stola nesumnjivo će postati Pan-pek kuglof koji dolazi u dva okusa – klasični biskvitni kuglof s dodatkom oraha i cimeta te posut bijelom glazurom i dekadentniji kuglof intenzivnijeg okusa, s čokoladom i narančom

Božićni kuglof u dva savršena okusa te aromatični paprenjaci, prhke zvjezdice s čokoladom i bademima ili vanilin kiflice koje se tope u ustima, samo su neki od blagdanskih iznenađenja koje je Pan-pek pripremio za omiljeno doba godine – Božić!

S krajem svake godine slavimo Božić, postignuća koja smo napravili u ovoj godini i nazdravljamo svemu što ćemo postići u sljedećoj, a kraj ove godine u Pan-peku je tim važniji jer se radi o godini u kojoj ovaj lider na pekarskom tržištu slavi 30 godina postojanja. Od obiteljske pekarnice s 10 zaposlenika do jedne od najvećih pekarskih tvrtki na domaćem tržištu, okosnica i pokretač napretka za Pan-pek su uvijek bili ljudi, kupci i zaposlenici koji čine Pan-pek obitelj.

Upravo zato, znajući kako je bit blagdana biti sa svojom obitelji i s njima podijeliti lijepe trenutke, emocije, osmijehe, ali i omiljene slastice, Pan-pek je u slavljeničkoj godini pripremio savršene, neodoljive blagdanske kolače i kekse, s jednostavnom, ali emotivnom porukom – “Od naše obitelji za Vašu”.

Glavna zvijezda svakog blagdanskog stola nesumnjivo će postati Pan-pek kuglof koji dolazi u dva okusa – klasični biskvitni kuglof s dodatkom oraha i cimeta te posut bijelom glazurom i dekadentniji kuglof intenzivnijeg okusa, s čokoladom i narančom. Sočni, mirisni i neodoljivi izbori za najljepše dane u godini!

Znamo da mnogi dočekuju članove obitelji ili drage goste s kojima nisu u prilici biti svakodnevno, a njih možete počastiti Pan-pek suhim keksima. Noviteti u ponudi su tradicionalni paprenjaci – suhi, prhki i aromatični keksi, kao i zvjezdice s čokoladom i bademima. Tu su i poznate Pan-pek vanilin kiflice s maslacem i vjenčići s punjenjem od marelice koji su već godinama odabir mnogih obitelji u vrijeme blagdana.

Posjetite najbližu Pan-pek prodavaonicu već danas i uvjerite se sami u našu široku blagdansku ponudu! Sretne i slatke blagdane želi vam Pan-pek!

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakVisa povećava limit beskontaktnog plaćanja
Sljedeći članakHUB objavio kartu aktivnih bankomata