Savršeni poklon za zaposlenike, partnere, ali i vaše bližnje, i ovih blagdana potražite u Mesnoj industriji Ravlić. Naša posebna pakiranja ispunjena tradicionalnim slavonskim okusima pravi su izbor za svakog mesoljupca, poklon koji nitko neće proslijediti drugome te uz koji se pričaju najljepše božićne priče.

Premium proizvodi
Tradicionalni trajni slavonski proizvodi Ravni kulen i Domaća kobasica predstavljaju najbolje okuse Slavonije. Ravlić tradicionalni proizvodi proizvode se od najkvalitetnijih, biranih komada svježeg domaćeg mesa uz dodatak začina i domaće mljevene paprike. Pikantni su i ukusni, a proizvode se na tradicionalan način prema receptima koji su stari dvjestotinjak godina. Ravlić Premium proizvodi svojim okusom očaravaju sva nepca. Ove godine Ravlić Premium proizvodi nositelji su i oznake Odabrale mame, što ih posebno ističe na tržištu. Osim proizvoda vrhunske kvalitete i najboljih okusa Slavonije, Ravlić Premium proizvode posebnima čini i ambalaža koja će Vas ostaviti bez daha. Crne mat kutije sa zlatnim tiskom proizvedene su u Hrvatskoj, po najvišim standardima od visokokvalitetnih materijala, te tako stvaraju dašak elegancije kojom odišu najkvalitetniji premium proizvodi. Više info na linku.

Slavonska bombonijera
Nimalo nalik bombonijeri na kakvu smo navikli, umjesto čokoladnih pralina, ovu bombonijeru krase tradicionalni slavonski proizvodi uz bocu vina ili rakije. U ponudi se nalaze tri različite bombonijere; Slavonska bombonijera kobasica, Slavonska bombonijera kulen, te Slavonska bombonijera natur, a svaka ima posebnu kombinaciju neodoljivih okusa. Prva varijanta sadrži domaću slaninu, čvarke, ukusnu domaću slavonsku kobasicu i vino, a za ljubitelje kulena u ponudi je i druga varijanta Slavonske bombonijere koja sadrži ravni kulen, domaću slaninu, čvarke i vino. Treća varijanta Slavonske bombonijere sadrži slaninu, čvarke, namaz od čvaraka i rakiju šljivovicu. Više info na linku.

Za sve upite oko ovih proizvoda obratite se na prodaja@ravlic.com ili ih potražite u najbližoj mesnici Ravlić.