Od ponedjeljka, 16. studenoga, u svim Lidlovim trgovinama na dar možete dobiti atraktivnu Lidlovu kuharicu by David Skoko. Riječ o zajedničkom projektu poznatog chefa i Lidlovog zaštitnog lica Davida Skoke i Lidla Hrvatska, koji je na jednom mjestu okupio čak 52 recepta za pripremu jela za svačiji ukus i za svaku prigodu.

Kuharica je podijeljena u 8 cjelina za lakše snalaženje – obiteljski recepti, recepti do 30 minuta, fini i povoljni recepti, recepti s ribom i morskim plodovima, recepti okusa zavičaja, grill & chill recepti, recepti za svečane prigode, slavlja i okupljanja te internacionalni recepti.

Kako do kuharice? Vrlo jednostavno – za svakih potrošenih 150 kuna u Lidlovim trgovinama dobivate 1 bod, a kada sakupite 5 bodova, na blagajni možete preuzeti svoj primjerak kuharice potpuno besplatno. Radi se o kuharici koja će upotpuniti brojne kolekcije knjiga i recepata, a mnogima će možda poslužiti i kao savršen blagdanski poklon.

U kuharici su jednostavnim i direktnim jezikom predstavljeni originalni recepti koje svatko može pripremiti kod kuće. Bilo da je riječ o komiškoj pogači i brancinu u soli ili pak pilećem ajngemahtecu, paelli ili boršču, svatko će u ovoj kuharici pronaći nešto za sebe.