VijestiZemljaOsječka Karolina povećava proizvodnju

Osječka Karolina povećava proizvodnju

karolina-kresimir-bubalo-proizvodnja-largeU osječkoj Tvornici keksa, vafla i slanica Karolina, koja posluje u sustavu Kraša, završena je prva faza Kraševih investicija, vrijedna oko pet milijuna eura, a slična vrijednost ulaganja očekuje se i iduće godine pokretanjem novih linija za proizvodnju slatkog i slanog programa, izvijestila je danas u Osijeku Uprava poduzeća.

Na sastanku s osječkim gradonačelnikom Krešimirom Bubalom direktor tvrtke Alen Varenina kazao je kako su u rujnu postavljena dvije nove linije za proizvodnju vafla na kojima se do kraja godine očekuje zapošljavanje 60 novih radnika te proizvodnja oko 1.500 tona Kraševih napolitanki.

Dodao je kako se početkom iduće godine očekuje postavljanje treće linije za proizvodnju vafla s proizvodnjom od 600 tona godišnje, te linije za proizvodnju slanih štapića, gdje se očekuje godišnja proizvodnja oko 350 tona.

Varenina je kazao je kako se ove godine očekuje ukupna proizvodnja od oko 6.100 tona, a nakon realizacije svih predviđenih ulaganja iduće godine očekuje se proizvodnja od 9.000 tona slatkog i slanog programa.

Kako je istaknuto, u tvrtki trenutačno rade 284 radnika, od čega 207 u proizvodnji. (H)

Najnovije objave

dm Zadar jump održat će se u subotu 27. srpnja

Najmasovniji skok u more nastavlja tradiciju dobre zabave i pomaganja zajednici Petnaesti skok sa zadarske rive, dm Zadar jump, održat će se u subotu 27....

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...