Paloma Smart Care

Korištenje toaletnog papira Paloma Smart Care sprječava probleme sa začepljenim odvodima i neugodnim mirisima iz kanalizacijskog sustava

Paloma Smart Care toaletni papir najmlađi je član Paloma Deluxe linije. Brižljivo odabrana vlakna u dodiru s vodom organski nabreknu i raspadnu se na pojedine čestice čak do dva puta brže nego kod običnog toaletnog papira. U samo 30 sekundi raspadne se 90 posto papira. Korištenje toaletnog papira Paloma Smart Care sprječava probleme sa začepljenim odvodima i neugodnim mirisima iz kanalizacijskog sustava. Posebno je prikladan za ekološke septičke jame i uređaje za pročišćavanje.

Izrađuje se u skladu s kriterijima za uporabu u kemijskim WC školjkama, u kamperima i plovilima. Odlikuje se mekoćom i dermatološki testiranim certifikatom. U proizvodnju papira ne dodaju se nikakve kemikalije koje pospješuju razgradnju. Celuloza dolazi iz kontroliranog PEFC izvora, a dizajn proizvoda je ekološki prihvatljiv.

“Certifikat Odabrani proizvod godine je potvrda korisnika naših proizvoda da smo na pravom putu razvoja novih proizvoda. Paloma Smart Care razvijen je sa svrhom pronalaženja rješenja za ekološki svjesnog korisnika toaletnog papira. Osnovna ideja temelji se na održivoj proizvodnji i dizajnu toaletnog papira te njegovom brzom raspadanju u odvodnim cijevima i razgradnji u septičkim jamama nakon uporabe. Korisnici neće samo prepoznati toaletni papir Paloma Smart Care za besprijekoran rad sustava odvodnje, nego će s njegovom uporabom pridonijeti smanjenju negativnog utjecaja na okoliš uz istodobnu uštedu troškova održavanja”, izjavili su iz Palome.