persil-duo-caps-expertHenkelov brend Persil razvio je novi koncept za jednostavnije pranje rublja – kapsulu s dva odjeljka koja nudi snagu i savršene rezultate pranja.

Prva tekuća kapsula Persila s dva odjeljka pruža nudi koncentriranu otopinu za ispiranje sa snažnom kombinacijom tekućih aktivnih tvari za uklanjanje mrlja i formule za sjaj rublja.

Kompaktna, unaprijed dozirana kapsula stavlja se izravno u bubanj prije dodavanja rublja.

Nakon dodira s vodom otapa se odmah – oslobađajući 100%-tnu moć pranja izravno u rublje bez ostavljanja ostataka. Njena formula je dvostruko jača u odnosu na deterdžente u obliku gela.

Koristeći posljednju tehnologiju proizvodnje, kapsula s dva odjeljka izdvaja snažne sastojke Persila tako da oni ostaju potpuno zaštićeni i visoko aktivni do trenutka otapanja.

Visoko koncentrirana formula za uklanjanje mrlja u plavom odjeljku sadrži mješavinu tenzida i snažnu mješavinu enzima što uklanja čak i najtvrdokornije mrlje, dok formula za pojačani sjaj u zelenom odjeljku oživljava izblijedjele boje i sprječava bijele boje da postanu sive, dajući im potrebnu pojačanu bjelinu te čineći rublje savršeno čistim.

persil-duo-caps-expert-colorFolija koja je u potpunosti topiva u vodi također je i 100% biorazgradiva čime je automatski i nježna za okoliš.

Persilova najnovija inovacija ima smanjeni utjecaj na okoliš i na druge načine.

Kako je formula visoko koncentrirana, manje je kemikalija upotrijebljeno pri svakom pranju, a kompaktna veličina Persil Duo Capsa čini ih jednostavnijima za skladištenje i čuvanje.

Kompaktan i moderan dizajn Duo Capsa ogleda se u vrhunskom, dinamičnom pakiranju koje je privlačno i prikladno za uporabu.

Mala veličina pakiranja dostupna je u kutiji s mogućnošću višekratnog otvaranja i ponovne upotrebe (15 Duo-Capsa), dok su veća pakiranja dostupna u jedinstvenim jednostavno upotrebljivim vrećicama (32, 40, 48, 56, 64 Duo-Capsa).

Persil Duo-Caps su dostupne u regular i color varijanti.