PIP na ECO WORLD FEST-u osvojio brojna priznanja

Novoosvojene nagrade posljednje su u nizu brojnih domaćih i međunarodnih priznanja koje je tvrtka PIP dobila za inovativnost i kvalitetu svojih proizvoda

Velika zlatna medalja za pčelinje proizvode i Velika zlatna medalja za medicinsko – farmaceutske pripravke dva su nova priznanja koje je tvrtka PIP, vodeća pčelarska tvrtka u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, osvojila na ECO WORLD FEST-u u Opatiji.

ECO WORLD FEST održan je početkom ovog mjeseca pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja Republike Hrvatske. U sklopu stručnog multidisciplinarnog programa koji je obuhvaćao trideset i pet tematskih cjelina stručnjaci su izmjenjivali iskustva iz područja eko pčelarstva, eko uzgoja pa sve do eko brendiranja i uvođenja u sustav eko proizvodnje. Cilj ovog događanja je podizanje svijesti o značaju i potencijalu ekološke proizvodnje za gospodarstvo regije, Europe i svijeta kao i sustavno razvijanje odnosa i razmjene iskustava između ekoloških stručnjaka i poduzetnika.

Kvalitetu svojih proizvoda PIP neprestano drži na zavidnoj razini što je dijelom rezultat i implementiranog sustava upravljanja kvalitetom ISO 9001:2000 i sustava upravljanja sigurnošću hrane ISO 22000:2005 (HACCP). PIP je ujedno i prva pčelarska tvrtka u Hrvatskoj koja je implementirala i certificirala normu ISO 22000:2005. te time dokazala stalnost i vrhunsku kvalitetu svojih proizvoda.

Osim samog meda, PIP ima i niz drugih proizvoda proizvoda koji su mu donijeli brojna domaća i međunarodna priznanja za inovativnost i kvalitetu. To su Med s prirodnim sokom višnje, Med s prirodnim sokom limuna, Med s prirodnim sokom brusnice, Medolada, Ambrozije gorki biljni liker zaslađen medom te Ambrozije liker od meda. Uz navedene, u proizvodnom programu zastupljeni su i ostali pčelinji proizvodi: propolis, matična mliječ i pelud te njihove mješavine. Posebnu ponudu čini linija proizvoda Apiterapija PIP. Dio svojih proizvoda PIP izvozi i u Švicarsku, Švedsku, Italiju, Austriju, Francusku, Bosnu i Hercegovinu te Njemačku.