plodine-novaljaMaloprodajni lanac Plodine nastavljaju sa širenjem mreže svojih maloprodajnih objekata. Riječki trgovac na malo sutra u Novalji otvara ukupno 69. poslovnicu na hrvatskom tržištu.

Svečanosti otvorenja nazočit će članica Uprave Plodina Đozi Heberling i gradonačelnik grada Novalje Ivan Dabo. Kako navode iz Plodina, investicija u novi prodajni objekat vrijedna je 7 milijuna eura.

Trgovački centar Plodine u Novalji na otoku Pagu, na adresi Silvija Strahimira Kranjčevića 4 u samom centru grada, ima površinu od 4600 metara i zaposlit će ukupno 60 djelatnika. U prodajnom objektu nalaze se supermarket Plodine, četiri poslovna prostora s ponudom tekstilne robe, kućanskih aparata i potrepština te caffe bar Plodine.

Za kupce je tu i 110 parkirališnih mjesta u garaži u prizemlju trgovačkog centra.

Osim velikog broja akcija, sniženja i popusta za prve dane otvorenja, Plodine će kao i do sada u cijelom maloprodajnom lancu svakodnevno provoditi akcijske aktivnosti kako bi potrošači bili zadovoljni kupovinom i povoljnim cijenama, poručuju iz trgovca.

“Uz odjele svježih proizvoda, tržnice sa svakodnevno svježim voćem i povrćem, ribarnice, mesnice s kvalitetnom i provjerenom ponudom, pekare s dnevno svježim proizvodima i kolačima, delikatesa te gastro odjela, potrošači će također moći uživati u kupovini i sireva otoka Paga i najvećem izboru proizvoda uglavnom domaćih, ali i stranih proizvođača”, kaže se u priopćenju.