Pokrenuta nova interaktivna web stranica Heinekena

Karlovačka pivovara, članica Heineken grupe, nedavno je pokrenula novu web stranicu za Heineken u Hrvatskoj. Svi potrošači i ljubitelji Heinekena od sada se mogu pridružiti „Heineken članstvu” te tako biti redovito uključeni u sve nanovije vijesti vezano uz Heineken.

Trenutne vijesti na novoj Heinekenovoj stranici tiču se UEFA Lige prvaka. Ljubitelji nogometa na stranici www.heineken.com.hr imaju priliku pogledati novosti (“događaje dana”) vezano uz utakmice UEFA Lige prvaka, provjeriti najnovije rezultate i (u slučaju da su propustili utakmicu) pogledati najzanimljivije trenutke. Za sve prave ljubitelje nogometa koji uživo žele vidjeti utakmicu Lige prvaka, Heineken organizira nagradnu igru o kojoj saznajte više putem nove web stranice. U igri su karte za četvrtfinale, polufinale i finale Lige prvaka koje se ove godine održava u Rimu!

Dok se sezona Lige prvaka 2009. bliži vrhuncu, Heineken otvara put potrošačima u Hrvatskoj za uživanje u nogometnim uzbuđenjima. Više detalja pogledajte klikom na sljedeći link ili na : www.heineken.com.hr.