Novi aparat za kavu namijenjen je ljudima sa stilom, a karakteriziraju ga minimalistički dizajn i visoke performanse

Tvrtka Nestlé lansirala je novi aparat za kavu Nescafé Dolce Gusto Oblo. Novitet iz serije aparata za kavu Nescafé Dolce Gusto predstavili su dizajnerica interijera Mirjana Mikulec i produkt dizajner Filip Gordon Frank.

Oni su ujedno bili i članovi stručnog žirija koji je odabrao pobjednička rješenja natječaja “Oblo volim na svoj način”, u sklopu kojeg su hrvatski potrošači sami dizajnirali svoj Nescafé Dolce Gusto Oblo aparat za kavu.

“Nescafé Dolce Gusto aparati i kapsule na hrvatsko su tržište lansirani prije četiri godine. Naša misija je uveseljavati kavoljupce nudeći im superiorne kave poput onih iz kafića, a koje se lako mogu pripremati u svakom domu. Želje i ukusi naših potrošača vode nas pri razvoju novih proizvoda i rješenja. Tako je, kao odgovor na potrebe potrošača za inovativnim dizajnom aparata za kavu, nastao i novi Oblo”, izjavila je Tanja Erceg, Brand Manager Nescafé Dolce Gusto.

Na predstavljanju je bilo izloženo i deset pobjedničkih Nescafé Dolce Gusto aparata koje su hrvatski potrošači dizajnirali prema svome ukusu.

Filip Gordon Frank osvrnuo se na odabrana rješenja te prisutnima otkrio najnovije trendove koji karakteriziraju moderan produkt dizajn, dok je Mirjana Mikulec istaknula važnost i načine uklapanja produkt dizajna u moderne i klasične interijere.

Među uzvanicima je bila i voditeljica Tamara Loos, koja je pokazala lakoću pripreme kave na novom aparatu.

Novi Nescafé Dolce Gusto Oblo ima praktičnu zapreminu spremnika za vodu od 0,8 l. Spreman je za uporabu za 30 sekundi, a profesionalni pritisak od 15 bara omogućuje pripremu vrhunskih Espresso kava kao i poslastica poput Cappuccina, Latte Macchiata, Latte Macchiata Vanilla i Chococina.

Vjernost uživanja u kavi Nescafé Dolce Gusto nagrađuje kroz klub lojalnosti na klub.dolce-gusto.hr.

PROMO