MultiPlusCard program nagrađivanja vjernosti je s 1. ožujka uveo novi, online model nagrađivanja vjernosti svojih članova. MultiPlusCard program najveći je hrvatski koalicijski program nagrađivanja vjernosti s više od milijun aktivnih korisnika. Novi model nagrađivanja donosi više pogodnosti i fleksibilnosti za korisnike. Nagradni bodovi i BONUS kune od sada su odmah raspoloživi na MultiPlus kartici korisnika te se mogu iskoristiti već pri sljedećoj kupnji, potrošiti kasnije ili sakupljati na dulji rok. BONUS kune sakupljene u jednoj godini moguće je iskoristiti do kraja sljedeće godine. Dodatna novost su i posebno označeni proizvodi s oznakom MultiPlus BONUS čijom kupnjom u Konzumu korisnik Programa ostvaruje još veći nagradni iznos BONUS kuna na MultiPlus kartici.

“Novi online model nagrađivanja donosi više pogodnosti za korisnike te je u skladu s trendovima u segmentu maloprodaje, koji podrazumijevaju veću dinamiku u okviru on-line mogućnosti. Sretan sam i zadovoljan što nakon 10 godina postojanja programa i uspješnog poslovanja u ovom segmentu našim korisnicima možemo pružiti još kvalitetniju uslugu i privući dodatne partnere u naš Program”, rekao je Dražen Jurković, predsjednik Uprave MultiPlusCard programa.

Sve što je potrebno za sakupljanje ili iskorištavanje BONUS kuna je pokazati MultiPlus karticu ili elektroničku karticu u mobilnoj aplikaciji, odnosno upisati broj MultiPlus kartice u internet trgovini kod partnera Programa. Nagradne bodove, odnosno BONUS kune korisnici mogu sakupljati i svakim plaćanjem Mastercard ili Maestro karticama ZABE na bilo kojem prodajnom mjestu u zemlji ili inozemstvu, jednokratno ili na rate.

Uvođenje novog modela nagrađivanja vjernosti MultiPlusCard ide u korak sa svjetskim trendovima koji su usmjereni na on-line komunikaciju s korisnicima, pa je tako od 1. ožujka korisnicima dostupna nova MultiPlusCard web stranica. Web stranica osim uvida u novosti u programu, korisničke račune i stanje bodova, nudi i pregled ušteda te digitalne kupone s popustima. U pripremi je i nova verzija mobilne aplikacije s još bogatijim i interaktivnijim sadržajem za bržu i povoljniju kupnju. Trenutnu verziju MultiPlusCard mobilne aplikacije koristi više od 100.000 korisnika.