zte-telefoniU zagrebačkom hotelu Westin održana je dvodnevna ZTE Days konferencija na kojoj je predstavljena vrhunska ZTE tehnologija u području telekomunikacija.

ZTE je jedna od vodećih svjetskih tvrtki u području telekomunikacija i informatičkih tehnologija, osnovana 1985. godine, s prihodom od 11 milijardi USD i trenutno preko 18.000 zaposlenika. Na hrvatskom tržištu su prisutni već nekoliko godina u ponudi tele operatera za telekomunikacijska rješenja.

ZTE prepoznaje inovacije kao osnovnu vrijednost tvrtke i više od 10 % godišnjeg prometa ulaže u istraživanje i razvoj novih tehnologija. Neki od novih proizvoda i tehnologija predstavljeni su i na samoj konferenciji.

Uz pametne telefone, koji su krajnjim korisnicima najzanimljiviji, ZTE je predstavio i napredne uređaje i rješenja za Smart Cities, uređaje za telekomunikaciju poput baznih stanica, uređaja za video nadzor, modema, kao i pametne projektore itd.

U sklopu ZTE Days konferencije održana je i press konferencija na kojoj je premijerno predstavljena ZTE Axon 7 serija. Uvodni govor su održali Dinko Borić, izvršni direktor firme Recro i Yu Dan, direktor ZTE-a za Europu.

Samo predstavljanje mobilnih uređaja, prezentaciju prodajne i marketinške vizije ZTE-a održao je g. Vandy Liu – regionalni direktor prodaje mobilnih uređaja za Europu.

Od rujna 2016. godine pametne telefone, osim kod tele operatera, možemo pronaći i u Recro ponudi kroz maloprodajnu partnersku mrežu. Popis maloprodajnih trgovina možete pronaći na linku.

Recro je hrvatski distributer informatičke opreme, pametnih telefona i softvera, osnovan 1992. godine. Kvaliteta je za Recro jedan od glavnih kriterija odabira dobavljača pa se ZTE, sa svojim pametnim telefonima, odlično uklopio u viziju i poslovanje tvrtke Recro. Uređaji su prilagođeni za hrvatsko tržište, a i servis se obavlja u Hrvatskoj.

Trenutno se u ponudi na našem tržištu može pronaći pet ZTE modela – Blade L110, Blade A310, Blade V7 Lite, Blade A910 te Axon Mini. Najveći fokus je bio na predstavljanju novog Axon 7 modela, koji uz svoje vrhunske karakteristike ima i trogodišnje jamstvo na cijeli uređaj, a ako unutar 6 mjeseci od kupnje uređaja mehanički oštetite ekran, ZTE će Vam ga besplatno zamijeniti.

zteTakođer, ako unutar trogodišnjeg jamstvenog roka tekućinom oštetite uređaj, imate pravo na jedan besplatan popravak. Poseban naglasak pri demonstraciji uređaja stavljen je na audio performanse, koje su vrhunske zahvaljujući ugrađenoj Dolby Atmos audio tehnologiji.

Trenutno je ZTE 6. proizvođač pametnih telefona u svijetu, dok na europskom tržištu zauzima 4. mjesto. Svojim daljnjim usavršavanjem u područjima novih tehnologija te marketinškom i prodajnom strategijom planiraju se kroz sljedeće 3 godine pozicionirati u top 3 najveća proizvođača pametnih telefona u Europi.