Proizvodi KitchenAid nadohvat ruke Konzumovim kupcima

U novom programu vjernosti kupci u Konzumu ovaj put imaju priliku opremiti kuhinju vrhunskim posuđem poznatog američkog brenda po 76 posto nižim cijenama

Konzum nastavlja s iznenađenjima za svoje kupce te im u novom programu vjernosti nudi pravu poslasticu – posuđe poznate svjetske marke KitchenAid. Konzumovi kupci tako imaju priliku opremiti svoju kuhinju ekskluzivnom linijom tava i lonaca, uz ostvarenje primamljive uštede i do 76 posto.

Još od uvođenja legendarnog samostojećeg miksera daleke 1919. godine, ali i prve perilice posuđa 1949. godine, misija je tog popularnog američkog brenda osmišljavati proizvode u potpunosti prilagođene potrebama pripremanja obroka i posvećene istinskim ljubiteljima kulinarstva.

Stakleni poklopci i ergonomske ručke lonaca KitchenAid, izrađene od nehrđajućeg čelika, podnose temperaturu do 260 stupnjeva Celzija pa ih je moguće koristiti i kod pečenja u pećnici.

Tave se također odlikuju vrhunskom kvalitetom, sa zadebljanim dnom koje omogućava pravilno raspoređivanje topline prilikom zagrijavanja te trostrukim premazom koji sprečava lijepljenje te jamči savršeno pečenje i kuhanje, ali i jednostavno čišćenje.

Posude i tave pogodne su za korištenje na svim vrstama štednjaka pa tako i indukcijskim, a moguće ih je prati i u perilici posuđa.

Osim što će ostvariti značajne uštede prilikom kupovine kuhinjskog posuđa, sudjelovanjem u novom programu vjernosti Konzumovi kupci imaju i mogućnost osvajanja kuhinjskog robota KitchenAid Artisan u vrijednosti od 4.899 kuna.

O ovom kuhinjskom pomagaču nije potrebno previše govoriti – njegov prepoznatljiv izgled i kvaliteta pronašli su svoje mjesto u najpoznatijim kuhinjama i kulinarskim emisijama diljem svijeta, a proslavile su ga i televizijske legende kao što su Julia Child i Martha Stewart. Pravo na osvajanje te vrijedne nagrade ostvaruje se nakon svake kupnje nekog od proizvoda KitchenAid iz programa vjernosti, osim zaštite za tave.

Proizvodi iz novog Konzumovog programa vjernosti obuhvaćaju standardne tave različitih promjera, wok i grill tave, lonce za kuhanje različitih zapremnina i kuhinjski pribor koje je moguće kupiti uz popust do 76 posto sakupljanjem naljepnica za svakih potrošenih 25 kuna.

Ušteda se ostvaruje već uz prikupljenih 20 naljepnica koje je potrebno zalijepiti na promotivni letak, a Konzum je čini još pristupačnijom tako što svakom kupcu u letku daruje 10 naljepnica za kupnju dvaju proizvoda s popustom.

Naljepnice je moguće sakupljati do 28. veljače, a kupnja proizvoda KitchenAid moguća je do 14. ožujka 2018. godine ili do isteka zaliha. Više informacija o tom programu vjernosti dostupno je na www.konzum.hr.

Prethodni članakRegionalna konferencija FMCG, Retail & Agribusiness Arena uskoro u Zagrebu
Sljedeći članakIKEA predstavila Izvještaj o važnosti igranja