“Kvaliteta Vindija po super cijeni” naziv je prodajne akcije u sklopu koje prehrambena industija Vindija nudi svoje mliječne proizvode te sokove i mesne proizvode po sniženim cijenama.

Kako navode iz varaždinske tvrtke, iz postojeće nacionalne akcijske ponude koja broji više od 150 proizvoda izdvojeno je njih 24 te ih se u razdoblju od 15. ožujka do 7. travnja na tržištu može pronaći po dodatno sniženim cijenama.

Akcijske proizvode potrošači mogu prepoznati pod oznakom “Kvaliteta Vindija po super cijeni” među kojima je 13 mliječnih proizvoda, dva soka i devet mesnih proizvoda.

Tako će se svježe mlijeko ‘z bregov u PET boci od 1,75 litre tijekom sljedeća tri tjedna prodavati po cijeni od 8,99 kn, a za jednu kunu više Vindijini potrošači moći će kupiti ‘z bregov trajno mlijeko u pakiranju od 2 litre.

Među povoljnim mliječnim proizvodima našli su se i ‘z bregov maslac od 250 grama te ‘z bregov vrhnje za kuhanje u PET boci od pola litre, koje Vindija nudi po cijeni od 13,99 kn, a tu su i deserti u četverostrukim pakiranjima – Freska voćni jogurti (od 6,99 kn) i Fino mi je pudinzi sa šlagom (od 6,49 kn).

Akcijska ponuda primijenjena je i na Vindija sireve pa je u svim boljim trgovinama plemeniti kravlji sir Bovizola dostupan po cijeni od 14,99 kn za krišku od 150 grama, a polutvrdi sir Varaždinec od sada pa sve do kraja prvog tjedna u travnju može se kupiti po cijeni od 49,99 kuna za kilogram.

Iz ponude sokova izdvojen je GI Control s okusom crnog ribiza i jabuke, čije se pakiranje od 1,75 litre sada može kupiti po cijeni od 9,99 kn, a po istoj cijeni dostupno je i multivitaminsko piće Vindi A+C+E u kartonskoj ambalaži od 2 litre.

Iz asortimana roizvoda od pilećeg i purećeg mesa Vindija potrošačima povoljno nudi sedam artikala. Tako se od sada oba okusa Cekin Crispy Pops okruglica u zamrznutoj varijanti, kao i pileći rasjek premium (cca 1000 g) te pureće mljeveno meso od 500 grama, prodaju po cijeni od 19,99 kn.

Iz ponude svježeg mesa gastronomske marke Cekin u akcijskoj ponudi je pileća jetra od 500 grama, čija nova cijena iznosi 7,99 kn, dok su iz asortimana mesnih prerađevina snižene cijene pileće hrenovke Cekin od 300 grama i pureće posebne salame od 500 grama (od 8,99 kn). Listu akcijskih proizvoda zaključuje Rozeto planinska salama koju potrošači u trgovinama mogu kupiti već od 24,99 kuna po kilogramu.