Prve zrake sunca napokon su izašle, što je nagnalo mnoge da što više vremena provedu na otvorenom – bilo u prirodi ili na plaži. U tim prilikama važno je kožu dobro zaštititi od štetnih zračenja na koja dermatolozi često upozoravaju i koja uzrokuju brojne negativne posljedice. SPAR Hrvatska u svojoj SUN KISS liniji nudi bogatu ponudu kvalitetnih proizvoda za ljetnu zaštitu i njegu.

Riječ je o proizvodima koji se lako upijaju, osiguravaju potrebnu vlažnost kože te joj daju svilenkasto glatki osjećaj odmah nakon nanošenja. Osim što je njeguju, SUN KISS kreme i sprejevi za sunčanje dermatološki su ispitani i vodootporni. Što je najvažnije, ovi proizvodi imaju dokazanu UVA/UVB zaštitu, kao i zaštitni filter od IR-A zračenja na koje posebice treba pripaziti prilikom izlaska na sunce.

Ako se još niste opskrbili za ovo ljeto, SUN KISS proizvodi idealni su jer štite kožu od štetnih utjecaja sunca te ju obnavljaju nakon sunčanja. Ova linija prilagođena je različitim potrebama i željama pa se tako može birati između mlijeka za sunčanje raznih jačina filtera ili sprejeva koji se lakše i brže nanose na kožu. Ovisno o tipu kože, u asortimanu se nalaze proizvodi sa zaštitnim faktorom 20, 30 ili 50.

U SPAR i INTERSPAR trgovinama tako ćete pronaći SUN KISS ulje u spreju s vitaminom E i zaštitnim faktorom 20, koje se lako nanosi i ne ostavlja tragove na odjeći. Za najmlađe tu su SUN KISS Junior proizvodi s visokim zaštitnim faktorom, a za njegu poslije sunčanja tu je SUN KISS Après Sun, koji sadrži tvari koje umiruju upale i poboljšavaju obnavljanje kože. Bogatom SUN KISS linijom proizvoda SPAR Hrvatska svojim kupcima omogućava bezbrižno uživanje u ljetnim radostima i sigurno mjesto pod suncem.