Prva Carrefourova trgovina u Srbiji bit će otvorena u Novom Sadu

Prvi supermarket Carrefoura u Srbiji bit će otvoren u Novom Sadu, kažu u kompaniji CMB Bugarska, koja je vlasnik franšize francuskog trgovačkog lanca.

U kompaniji CMB Bugarska su za portal Seenews.com potvrdili kako planiraju otvaranje prodajnog objekta u Novom Sadu, ističući da trenutno ne mogu iznositi više detalja o ovom projektu.

CMB Bugarska je ogranak kompanije CM Balkans (Carrefour Marinopoulos Balkans), koja je ekskluzivni vlasnik Carrefourove franšize za tržište jugoistočne Europe.

Bugarski mediji su sredinom mjeseca objavili kako bi supermarketi francuskog Carrefoura do kraja godine trebali biti otvoreni u Beogradu i Novom Sadu.

Prve službene informacije o dolasku Carrefoura u Srbiju došle su iz Delta holdinga kada je ta kompanija, u vlasništvu Miroslava Miškovića, u veljači prošle godine objavila kako je s francuskim trgovačkim lancem postigla dogovor o otvaranju hipermarketa u budućem trgovačkom centru Delta planet koji bi se trebao otvoriti u jesen 2014. ili na proljeće 2015. godine.

Generalni direktor Delta Real Estatea Vojislav Glavinić tada je izjavio i kako je dogovoreno da Delta i Carrefour zajedno nastupe i na drugim lokacijama.

Prethodni članakJana opremila dom za psihički bolesne odrasle osobe
Sljedeći članakNeslužbeno: Agrokor i banke dogovorili se o Mercatoru