Red Bull, vodeći svjetski proizvođač energetskih pića, predstavlja tri nova okusa svog popularnog energetskog pića.

Red Bull Editions zasnivaju se na istoj formuli kao i Red Bull Energy Drink, ali su drugačijeg okusa i boje. Dostupne su u limenkama od 250 ml, svaka sa svojim jedinstvenim dizajnom, koji, kao i sam proizvod, odražava boju voća čijeg je okusa.

Red Bull Editions energetska su pića namijenjena svima koji vole funkcionalnost Red Bulla te okuse brusnice, borovnice i limete.

Svaki okus ima svoju posebno dizajniranu limenku koja odražava okus i boju pića. Red Edition crvena je limenka i crveno piće koja uz slatki okus brusnice pruža sve što i Red Bull Energy Drink. Silver Edition osvježavajuća je verzija originala s okusom limete, dok je Blue Edition plavo piće u plavoj limenci s voćnim okusom borovnice.

Više od 25 godina milijuni ljudi širom svijeta svakodnevnu dozu energije dobivaju iz Red Bulla koji im pomaže pri obavljanju posla, bavljenju sportom, učenju, dugim vožnjama ili uspavanim popodnevima.

Red Bull daje krila i prigodan je za svakoga kome je potrebna doza energije. Red Bull pospješuje učinkovitost, posebice za vrijeme povećanih psihofizičkih napora, povećava koncentraciju i brzinu reagiranja te potiče metabolizam.

U rujnu 2011. godine Red Bull Editions lansirane su na austrijsko tržište. Zatim su u 2012. došle na tržišta u Njemačkoj, Nizozemskoj, Belgiji, Švicarskoj, Francuskoj, Španjolskoj, Portugalu, Australiji, Novom Zelandu i Južnoj Africi.

U Hrvatskoj se mogu kupiti od travnja te će imati cijenu kao Red Bull Energy Drink i Red Bull Sugarfree.