Dolcela pudinzi okusa vanilije i čokolade, klasici među pudinzima, mnogima su omiljeni desert. Bilo da se pripremaju samostalno ili kao krema za kolač ili tortu, njihov prepoznatljiv okus daje poseban dodir svakoj slastici.

Ove godine Dolcela za potrošače ima iznenađenje – odsad mogu probati i uživati u još bogatijem, kremastom okusu pudinga vanilije i čokolade.

Još bogatije i kremaste Dolcela pudinge potrošači mogu naći u novom, osvježenom Dolcela dizajnu, koji ipak ostaje vjeran svojim osnovnim linijama. U prepoznatljivoj plavoj boji nalazi se Puding vanilija, a u smeđoj Puding čokolada.

Novi okusi pudinga biti će podržani kroz TV kampanju u razdoblju od 12. ožujka do 18. travnja, kroz promotivne akcije na prodajnim mjestima (13. ožujka – 4. travnja) diljem Hrvatske, recepte na POS materijalu, recepte na webu te dodatna izlaganja na prodajnim mjestima.

Početkom travnja, u periodu od 4. travnja do 18. travnja paralelno s kampanjom za nove okuse pudinga, ići će i kampanja za Dolcela loyalty program na pudinzima.

Koncept loyalty programa je takav da će svi potrošači koji pošalju 10 sakupljenih logotipa Dolcela s Dolcela pudinga dobiti atraktivan poklon.
U loyalty programu sudjeluju sve vrste Dolcela pudinga.

Informacije o poklonu potrošači će moći pronaći na www.coolinarika.com i www.podravka.com.