Rekord-tim razvija i plasira na tržište proizvode od spužve i tekstila namijenjene za čišćenje i uređivanje kućanstva ili za profesionalnu upotrebu

Rekord-tim je prvi i vodeći hrvatski proizvođač spužvi za kućanstvo. Bogata tradicija, najmodernija tehnologija proizvodnje, kvaliteta i veliki asortiman ovoj tvrtki omogućuje zadovoljavanje gotovo svih potreba kupaca. Prateći nova i aktualna postignuća te kontinuiranom inventivnošću u proizvodnji Rekord-tim osigurava najveću vrijednost za uloženi novac.

Obrtnička radionica “Rekord” utemeljena je 1975. godine i početak proizvodnje spužvi za kućanstvo obavljala su samo dva djelatnika. Zbog stalnog uspješnog razvoja okviri obrta postali su pretijesni za sve djelatnosti i 1993. godine obrt prerasta u poduzeće Rekord-tim d.o.o. koje danas zapošljava više od 45 djelatnika.

Konstantno prateći trendove i zbivanja na tržištu, zajedno s povećanjem udjela na domaćem tržištu, proširivao se i proizvodni asortiman koji danas čini više od 280 artikala.

INOVACIJE I TEHNOLOGIJA
U tvrtki se najveća pozornost pridaje stalnom ulaganju u tehnologiju te nabavci najmodernijih strojeva i opreme u proizvodnji spužve:
Koristi se najmodernija svjetska tehnologija proizvodnje spužvica.
– Potpuno su automatizirane linije proizvodnje spužvica za čišćenje, od početka prerade do upakiranog gotovog proizvoda.
– Ekološki je prihvatljiva tehnologija lijepljenja spužve tekstila i sintetičkih materijala.
– Organizirano je moderno i kompletno postrojenje za preradu tekstila.

Konkurentnost sa širokim asortimanom proizvoda koju ima Rekord-tim ne bi bila moguća bez inovacija, stalnog ulaganja u proizvodnju i vlastitog razvoja tehnologije.

Proizvodni asortiman sastoji se od: spužvica i krpa za čišćenje, proizvoda za čišćenje kućanstva (metle, mopovi, partviši), proizvoda tekstilnog programa (sjedalice, ležaljke, jastuci, stolnjaci), proizvoda za profesionalno čišćenje, profesionalnih pjena i upijača otpadnih tekućina.

Imajući na umu ideju o uštedi vremena i učinkovitom čišćenju, u Rekord-timu neprestano razvijaju linije novih proizvoda koji osiguravaju najbolje rezultate u čišćenju svih površina.

PRIVATNE MARKE I CERTIFIKATI
Osim svojih prepoznatljivih brendova, tvrtka izrađuje i privatne robne marke prema zahtjevima kupaca. Rekord-tim je vodeći hrvatski proizvođač privatnih robnih marki na području spužvica i krpa za čišćenje.

Pažljivo odabranim materijalima, kontroliranom proizvodnjom, praćenjem i stalnim poboljšanjem svih procesa unutar poduzeća, Rekord-tim nastoji ponuditi proizvode koji će nadmašiti očekivanja kupaca.

Sustav kvalitete je od 2001. godine u skladu s ISO 9001 normom, što potvrđuje certifikat prestižne certifikacijske kuće TÜV NORD. Predani su i odgovornom obavljanju svojih poslovnih aktivnosti uz stalno praćenje, smanjenje i sprečavanje negativnog utjecaja na okoliš te je sustav upravljanja okolišem certificiran po normi ISO 14001.

Misija ovog obiteljskog poduzeća je učinkovitim proizvodima i alatima olakšati i ubrzati poslove svakodnevnog čišćenja i omogućiti svima da što više uživaju u čistoći i ljepoti doma sa što više slobodnog vremena.

Rekord-tim proizvodi mogu se naći na tržištima Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije, Crne Gore, Austrije, Italije, Poljske, Švicarske, Kuvajta i Sudana.

PROMO