Metro je organizirao virtualnu večeru u poznatom šibenskom restoranu Pelegrini koji se diči Michelinovom zvjezdicom. U Facebook live prijenosu kuhače su udružili vlasnik i chef Pelegrinija, legendarni Rudolf Štefan i Luka Nižetić, ugostitelj i pobjednik prvog hrvatskog celebrity Masterchefa. Luka i Rudolf pripremali su inspirativne recepte od plavoperajne jadranske tune, hrvatskog proizvođača Pelagos net farme čije proizvode svi ljubitelji dobre hrane i kuhanja mogu nabaviti u Metrou, uz svoju Foodie Club karticu.

“Metro je pokrenuo Foodie Club kako bi svima koji žele kuhati kao profesionalci omogućio pristup Metro centrima i kupnju proizvoda koje koriste vrhunski chefovi. Na virtualnoj večeri naši kupci, članovi Foodie Cluba i svi oni koji će to tek postati mogli su se inspirirati za pripremu inovativnih jela s namirnicama iz Metroa koje u svojim receptima koriste profesionalni kuhari i naučiti nešto novo”, naglasio je Igor Kotaran, direktor marketinga u Metrou Hrvatska.

Luki i Rudolfu na virtualnoj večeri društvo je pravila poznata Šibenčanka Antonija Blaće, i sama zaljubljenica u dobru hranu. Antonija i gledatelji imali su zanimljiva pitanja za kuhare koji su rado podijelili svoje male tajne i otkrili zanimljive trikove pri pripremi jela. Rudolf je oduševio pripremom zanimljivog rižota s tunom i šalšom, a od Lukine toplo-hladne salate od tune s koromačem zazubice su zasigurno rasle svima koji su uživali u ovom kulinarskom duetu.

Zvijezda večeri ipak je bila plavoperajna jadranska tuna s Pelagos net farme, nadaleko cijenjena po svojoj kvaliteti. Osim svježe jadranske ribe, u Metrou kupce očekuje bogati izbor lokalno uzgojenih i proizvedenih namirnica provjerene hrvatske kvalitete. Svi koji žele kupovati u Metrou sada to mogu uz Foodie Club karticu, nakon jednostavne prijave putem Metroove internetske stranice.

Metro u Hrvatskoj ima 10 centara, a posebnu pozornost pridaje suradnji s lokalnim dobavljačima i razvoju asortimana hrvatskih proizvoda te proizvoda iz organskog uzgoja. Kupce očekuje široka ponuda vrhunske gastro opreme te proizvodi svjetske klase u mnoštvu kategorija, poput svježeg i ultra svježeg asortimana, temeljnih namirnica, riba i mesa, slastica, proizvoda za kućanstvo i njegu tijela, elektronike i još mnogo toga – sve na jednom mjestu.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!