DoNA sokovi za razrjeđivanje best buy na hrvatskom tržištu

dona-sirup-midiHrvatski građani smatraju kako im DoNA nudi najbolji omjer cijene i kvalitete kada je riječ o kategoriji sokova odnosno sirupa za razrjeđivanje.

Rezultat je to Best Buy Award istraživanja koje je proveo zagrebački Centar za istraživanje tržišta GfK. Na prvo mjesto u kategoriji “Sokovi / sirupi za razrjeđivanje”, uvjerljivo se plasirala DoNA s 33,3% glasova, dok drugu poziciju drži Maraska s 15,9%. Slijede Lero (7,2%), Fructal (4,2%), Voćko (2,9%), Vindija (2,8%) te SunQuick (2,4%).

Proizvodi iz ove kategorije robne marke DoNA na policama trgovina od sada se mogu pronaći s prepoznatljivom oznakom best buy proizvoda. Da se radi o vrijednom priznanju govore i rezultati istraživanja GfK prema kojem čak 64% hrvatskih građana ističe kako bi radije kupilo proizvod ili uslugu s oznakom “Best Buy Award”.

“Best Buy Award” medalju mogu nositi samo oni proizvodi i usluge koje su hrvatski građani u posebnim “Best Buy Award” istraživanjima definirali kao one koji im nude najbolji omjer cijene i kvalitete u testiranoj kategoriji.

Svaka “Best Buy Award” certifikatna markica je jedinstvena i razlikuje se po tzv. “tekstualnoj aureoli” – kružnom natpisu oko same medalje na kojem je navedeno u kojoj je točno kategoriji određeni proizvod osvojio vršnu (prvu) poziciju čime je i zaslužio “Best Buy Award” certifikaciju.

DONA je jedini je prerađivač svježeg voća u koncentrirani voćni sok u Republici Hrvatskoj. Proizvodnjom se dobiva visokokvalitetna sirovinska osnova za različite vrste voćnih proizvoda, kako za vlastite potrebe brenda DONA, tako i za potrebe proizvođača bezalkoholnih pića širom Hrvatske i Europe.

Preporučuje se miješanje jednog dijela sirupa sa šest dijelova vode, što daje osvježavajući voćni napitak punog i ugodnog okusa. Široki izbor od čak 15 voćnih okusa, od tradicionalne jabuke pa sve do egzotične limete ili najnovijeg okusa šumskog voća, pružit će zadovoljstvo i najzahtjevnijim kupcima.

Prethodni članakTurističko-gastronomski sajmovi idući tjedan u programu ZV-a
Sljedeći članakOtvoren i splitski Pevec