podravka-otpremnine-rujan-2012-largePrvog rujna radni je odnos završio za čak 288 zaposlenika Podravke koji su prihvatili stimulativne otpremnine od 4000 kuna neto po godini staža u kompaniji, izvijestili su iz Podravke.

Kako bi na simboličan način zahvalila za sve što su učinili za Podravku, Uprava je za sve koji su otišli uz stimulativne otpremnine organizirala oproštajni prijem.

U posebno emotivnom ozračju naglašeno je kako je doprinos koji su dali Podravki nemjerljiv, a godine koju su ostavili iza sebe najbolje ocrtavaju da su u kompaniju utkali neizbrisiv trag.

Riječ je o zaposlenicima s višedesetljetnim radnim stažem u Podravki, a bilo je pojedinaca koji su u koprivničkoj kompaniji radili i više od 40 godina.

Svih tih godina, Podravka je prolazila različita razdoblja te istodobno stvarala mnogo vrijednih proizvoda koji ostaju trajno nasljeđe sadašnjim i budućim generacijama.

– Željeli smo da se još jednom sretnemo prije nego što završite svoj rad u Podravki. U ime svih koji ostaju raditi te u ime svih dioničara kao i u ime cijele kompanije kao predsjednik Uprave želim zahvaliti na svemu što ste radili. Pred svima koji ostaju u kompaniji ogroman je posao kako bi učinili Podravku onakvom kakvom bismo svi željeli da bude: velika, jaka i uspješna kompanija s kojom ćemo se svi ponositi – rekao je Zvonimir Mršić, predsjednik Uprave Podravke.

Dodao je kako se nada  da će i dalje svi ostati vezani uz Podravku te biti ambasadori Podravke i njezinih visokokvalitetnih proizvoda, a zajedno sa svima koji ostaju raditi vratiti sjaj Podravke. Zahvalio im je na predanosti u svojim dosadašnjim poslovima te rekao kako vjeruje da će i dalje ostati Podravkaši.